Tuesday, March 24, 2009

bangkit melawan atau tunduk ditindas

Bukan mahu pilih band, tapi yang band yang betul-betul "terlekat" pada aku hanyalah daighila, sharon stoned, always last, sarjan hassan, dan sudah tentu straight answer.
yup, persembahan sharon stoned patut diulang tayangkan. Betul2 havoc, betul-betul stoned. haha.. Dan tidak salah rasanya kalau vokalis sharon stoned itu buka dan kasi baju Spazz dia kat aku pada akhir persembahannya. Basah peluh pun, aku terima dengan tangan terbuka.lol


Dan persembahan straight answer, memang bertenaga. Sarat juga dengan mesej-mesej yang disampaikan sebelum setiap lagu bermula. Aku rasa ini adalah sangat penting, cakap mesej secara jelas dan jangan malu segan.

seterusnya,porno-porno terus dari Pekan Ampang.



sharon stoned,




daighila,




sarjan hassan,



straight answer,





Akhir sekali, nasihat kepada adik-adik true hardcore,
hardcore pun, hardcore juga.
tapi orang sekeliling kena la respek juga..
:-)

8 comments:

Shahrul Azry said...

lu xyah explain la siak!
gua dh taw dh ;)

.khairi. said...

Shahrul Azry,
di mana kau pada hari kejadian?
haha

Lea di hujung nyawa said...

skrg mna ada true hakkor. smua nya taksub dan ikut trend je.

*nyampah

johnbean said...

wah..layan beb...asal aku tak masa tu

.khairi. said...

Lea di hujung nyawa,
itu lah..ada yang untuk trend semata-mata,untuk tampak cool semata-mata..

dila,
pasal tesis macam mana eh?kurang jelas..(komen kamu tak timbul lah,tak tahu kenapa)

johnbean,
hoho..memang layan habis,zaasst..

i/am/azmir said...

bagi aku, punk tu bukanlah sesuatu untuk ditunjuk-tunjuk. so mana mungkin punk dijadikan trend. kan?
zaman berubah. kena fix-kan punk dgn masa dan tempat tertentu.


*lawa siak baju spazz!

.khairi. said...

i/am/azmir,
hoho..aku dah cakap, cair punya dengan baju tu.

E-oNe said...

wei aku pg gig straight answer yg d mcpa (hari sabtu) sebab aku nak tengok vband Siksa Kubur main depan mata biarpun sedikit tdk selesa dgn aksi2 dari anak2 "hardcore 4 life" ahahaha..